Med
3 posters
Strana 1 od 1
Med
zanima me da li koristite med u ishrani kako svojoj tako i decijoj?
da li ga ponekad secer zamenite istim?
deci do godinu dana se ne preporucuje,a ostaloj itekako.
mi ga koristimo sa mlekom,kao zaslajivac caja,ili jednostavno namazanog na hleb,sto obozavaju da jedu,ponekad im dam i samu kasikicu meda da pojedu,a tu su i neizostavni medenjaci koje im cesto pravim.
propolis na bazi meda uvek imamo zimi,kao i sirupe na bazi istog.
kupujemo obicno livadski,lipin smo probali,ali ima jaci miris i ukus pa ga bas svaki put nesto i nece.
med je delotvoran pri vise vrsti bolesti,zovu ga narodni lek ,a takodje se i u sluzbi lepote kao i zdravlja odlicno pokazao.
kakva su vasa iskustva sa ovom slatkom namirnicom?
da li ga ponekad secer zamenite istim?
deci do godinu dana se ne preporucuje,a ostaloj itekako.
mi ga koristimo sa mlekom,kao zaslajivac caja,ili jednostavno namazanog na hleb,sto obozavaju da jedu,ponekad im dam i samu kasikicu meda da pojedu,a tu su i neizostavni medenjaci koje im cesto pravim.
propolis na bazi meda uvek imamo zimi,kao i sirupe na bazi istog.
kupujemo obicno livadski,lipin smo probali,ali ima jaci miris i ukus pa ga bas svaki put nesto i nece.
med je delotvoran pri vise vrsti bolesti,zovu ga narodni lek ,a takodje se i u sluzbi lepote kao i zdravlja odlicno pokazao.
kakva su vasa iskustva sa ovom slatkom namirnicom?
T3- mamica
- Datum upisa : 09.08.2009
Godina : 43
Re: Med
Nazalost nemam tu naviku da ga jedem.
Ranije samsvako jutro jela po kasicicu meda,alo ne vise.
Na nelbu ga ne volim jer sam 4 godine u internatu svake srede dobijali med za dorucak i smucio mi se.
Imamo komsiju koji iam svoje pcele i super med tako da ga uvek imamo u kicu,kao i propolis,ali eto ne jedem ga.
Jedino zimi obavezno caj sladim njime.
Ali moracu da promenim tu naviku i da pocnem da ga jedem.
naravno planiram da pocnem da ga dajem bepcu posle godinu dana..
Ranije samsvako jutro jela po kasicicu meda,alo ne vise.
Na nelbu ga ne volim jer sam 4 godine u internatu svake srede dobijali med za dorucak i smucio mi se.
Imamo komsiju koji iam svoje pcele i super med tako da ga uvek imamo u kicu,kao i propolis,ali eto ne jedem ga.
Jedino zimi obavezno caj sladim njime.
Ali moracu da promenim tu naviku i da pocnem da ga jedem.
naravno planiram da pocnem da ga dajem bepcu posle godinu dana..
Dragana987- najkul mama :)
- Datum upisa : 02.08.2009
Godina : 37
Re: Med
Moji klinci vole med i na hlebu, i u caju! Ja ga jedem ali nevolim da ga mazem na hleb, uvek prvo namazem margarin, i onda preko njega med. Drugacije nemogu, a deca ga jedu samog. Ja ni dzem ne jedem bez margarina .
adrijana- najkul mama :)
- Datum upisa : 04.08.2009
Godina : 44
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu